Påsk

Nu var det ett tag sen, jag är sämst på det här. Iallafall, påsken har varit jätte skön, långledigt på landet med familjen, massa hundar, strålande sol och grillkalas. Ellen badade till och med i sjön, och dagen innan var det is på sjön. Galen! Jag har faktiskt blivit lite brun i ansiktet (om man får skryta lite) dock ska jag inte överdriva, jag var ju typ genomskinlig innan, så nu ser jag väl mer normal ut kan man säga, haha. Jag har också fått en jätte fin kamera av min snälla snälla pappa. En sony nex-5 heter den. Den är jätte bra och kul :)


Vapiano

Äntligen har jag fått ätit på vapiano, efterlängtat kan jag säga. Och väldigt gott var det. Har aldrig lyckats få bord dom gångerna jag varit där, verkar vara väldigt poppis, vilket jag förstår. Synd att dom inte tar bokningar bara. Fått med mig två nya berlocker hem, inte sabo, ur och penn, billigt är bra.


   


10:43

Nu har jag ätit turkisk yoghurt med bär till frukost och lite äggröra. Det ska tydligen vara rätt bra enligt lchf "dieten". Och igår gick jag på zumba, det va skoj men jag tycker faktiskt att afrodansen är roligare och svettigare :) Idag ska jag leka med Therese sen ska jag jobba kl 4 till 7.
Nu ska jag ta mig en ducsh och börja göra iordning mig.


RSS 2.0