punkt

The Golden Age - The Asteroids Galaxy Tours
Mycket bra låt!


Lite tips

 



Jag som noppat sönder mina ögonbryn sen jag var sisådär 14 år bev tippsad om något som heter ricinolja. Det är egentligen inte till för hårväxt. Det är till för förstoppning eller nåt sånt. Men funkar perfekt för hårväxt. Hur eller hur så har jag nu provat det här i ca en månad och det funkar kalasbra, mina ögonbryn har växt ut igen och jag har fått en fin form på dom nu. Finns på apoteket och kostar ca 50 kr. Funkar jätte bra till fransarna och håret också.

  

 


23:07


Bilder från keune visningen på clarion hotell.




Grattis till Älskling!

Hipp hipp hurra till Dennis idag! Som ligger bakis som en gris i sängen och sover, tråkmåns. Jaja snart ska vi hem till fam: blomberg och inta årets första grillning, ska bi sjukt smarrigt, det är alltid lika smaskigt att bli bjuden på mat hos Peter och Madileine!
Nu har vi iallafall bokat resa till sommaren efter mycket om och men. Grekland, Skopeos blev det, ska vara väldigt fint, där "mamma mia" speades in, hoppas även att vi kanske hinner åka till skiathos också :)






Awapuhi

Nyss hemkommen från jobb, blev kvar en stud på salongen och färgade håret på min kära syster.
Har köpt med mig massa nya produkter hem, awaphui serien med keratin som förstärker och återuppbygger håret, 100 % sulfat fritt, alla produkter innehåller värmeskydd och är färgbevarande, håret blir jätte mjukt och glansigt, GRYMT!





Ligger i sängen och kollar på jobbjägaren, verkar helt galet!
Fredag imorgon=löning :) Wooho!
I helgen, jobb, denniskals och boka resa :D

Jag gör ett nytt försök.

Solar genom fönstret i vardagsrummet. 15 grader ute, typ 25 i vardagsrummet. vårkänsor på den. Nu ska jag till Nattis och Oliver, vi ska promenera ner till kungens kurva i det fina vädret :) adíos!


RSS 2.0